Avustralya Eğitim Seçenekleri


Avustralya denince akla ilk olarak hemen uzaklığı geliyor her nedense bir de tabii meşhur kanguruları tabii. Ancak Avustralya özellikle son zamanlarda ülkemize oldukça uzak olmasına rağmen bir çok Türk insanını bir özelliği ile çekmeyi başarabilen sayılı ülkelerden biri. Bu ortak çekim noktası ise “dil okulları”. Avustralya’nın ana dili malum “İngilizce” olunca buna da pek şaşırmamak gerekiyor, keza ülkede konuşulan bir başka dil bile yok. Yani İngiltere veya Amerika ayarında denilebilir. Avustralya’nın, Amerika veya Ingilterede eğitim' den en büyük farkı ise, eşi bulunmaz iklimi ve doğası. Buna bir de sıcak insanları eklenince insan neden Amerika’ya veya Ingiltere’ye İngilizce öğrenmeye gider diye insanı bir düşünce alıyor, çünkü Avustralya hemen her konuda bu iki ülkeden üstün.
Avustralya dil okulları bir çok değişik seçeneklerle de farklılaşıyor. Mesela macera kampları burada gerçekten de bir başka yaşanıyor veya doğa ile iç içe yaşanacak yaz okulları da burada bir başka oluyor. Çocuklarınız veya hatta sizin için bile düşünülen program çeşitliliği de cabası. Avustralya’nın bir başka iyi yanı da tamamen akredite ve kaliteli eğitimi. Buradan alınan tüm dil sertifikaları veya diplomalarının tüm dünyada denkliği bulunuyor. Bir de üstüne buranın sıcakkanlı insanları eklenince tabii insanın ülkeden ayrılası gelmiyor haliyle.
Avustralya’da çalışmak ise gayet legal, yani öğrenci olarak bile gitseniz burada full time çalışmanız olası. Burada çalışarak okuyabilir, en azından harçlığınızı hatta bazen tüm eğitimimizi bile finanse edebilirsiniz. Bu tabii sizin çalışma azminize ve eğitim ile işi birlikte yapabilme yeteneğinize bağlı.
Burada eğitim için ise mutlaka uzman bir firma ile çalışmak ve doğru planlamak çok önemli haliyle. Avustralya vizesi ise danışmanlık firmaları ile gayet kolaylıkla halledilebilir bir detay.
Avustralya harika ortamları ve sunduğu diğer ülkelere benzemez farklılıkları ile Türk insanı için adeta keşfedilmeyi bir bekleyen bir cevher gibi parıldıyor ve yeni ziyaretçilerini bekliyor

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.