Singapur dil okulları

Singapur değişiklik arayan yurtdışı dil eğitimini düşünen aile ve öğrenciler için dünya çapında bir dil eğitimi noktası. Ancak Türkiye’de Singapur pek te popüler bir İngilizce eğitimi lokasyonu değil. Ancak bu son bir iki yıl içinde değişmeye başladı. Aileler burası hakkında bilgiler edinmeye ve güvenmeye başladılar. Bununla birlikte de Singapur’un ülkemizdeki popülerliği de artış gösterdi.
Singapur aslında dil okulları açısında hiçte Ingiltere’den geri kalmayan bir ülke, çünkü ülkenin yaygınlıkla kullanılan dili İngilizce ve bu nedenle de İngilizce eğitim veren dil okulları ve üniversiteleri dünyadaki birçok ülke tarafından tercih sebebi olmasını sağlıyor. Singapur’un bir güzel yanı da iklimi, burası tropik ve bizim tatil yörelerimiz ile benzer bir iklim yapısına sahip. Burada birçok su sporu için de uygun bir ortam bulunuyor.
Singapur’da dil eğitimi almak, uygun fiyatlarını ve harikulade ortamları göz önünde bulundurulunca oldukça mantıklı gibi duruyor. Ülke ayrıca 2010 yılında da yine en temiz ülke ünvanını korudu. Dilerseniz Singapurda Japonca veya Çince eğitimi de alabilme imkanınız var tabii. Bu özelliği de dil eğitimini bir başka boyuta taşımak isteyenler için ideal.
Eğer değişik bir ülke ve kültürde İngilizce eğitimi düşünüyorsanız, Singapur tam size uygun bir ülke.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.