Vize danışma

vizeYurtdışına çıkacak olan bir çok vatandaşımız ne yazıktır ki, hala gereksiz ve eziyet verici vize işlemleri ile uğraşmak durumunda. Vatandaşlarımızdan bir çoğu da üstelik "vize reddi" gibi kişiyi aşağılayan durumlarla cebelleşmek zorunda kalıyor. Vize ya da diğer ismiyle "izin" belgesi, ülkeye girmek için başkasından izin almanız demek ve sizi "siz" olduğunuz için değil de paranız veya ne iş yaptığınıza göre değerlendiriliyor ve bu da kanımca oldukça adaletsiz bir durum.
İzin genellikle sizden daha kuvvetli veya bir şekilde üstün kişilerden alınır. Yani çocuklar topu olandan topuyla oynamak için, daha sonra ebeveynlerinden veya genel olarak güçlü olandan, zayıf olan taraf şeklinde oluşur. Aslında vize başvurusu yapan kişiler, sadece başvuru yaparak bile vize alacağımız milletin üstünlüğünü kabül ediyoruz ve bir bakıma "ne olur bizi ülkenize kabul edin" diye yalvarıyoruz.Yüzyıllar boyu tüm dünyaya hükmetmiş bir toplum için bu gerçekten de utanç verici! O nedenle bir an önce bu vize saçmalığının, Türk insanının üzerinden kalkmasını ve insanlarımızın özgürce dolaşımının yolunun açılmasının gereğini canı gönülden diliyorum.
Bütün bu serzenişlerimine rağmen eğer psikolojik olarak bu yıkımı minimize etmek ve bu prosedürler ile uğraşarak ezilmek istemiyorsanız, benim size tavsiyem kesinlikle profesyonel bir firmadan vize danışmanlık hizmeti almanız olacaktır. Bu firmalar sizin dosyanızı ve sizi vize için hazırlayacak ve vizenizin onaylanmasını kolaylaştıracaklardır. Bu firmalar son yıllarda belirdi, ve kanımca da bu, Türk insanı için çok faydalı bir gelişme oldu. Ufak bir ücret karşılığında böyle bir hizmeti almaktan lütfen imtina etmeyin derim ben, böylece ne üzülün ne de ezilin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.